Preduzeće BENELS d.o.o. u svojoj ponudi ima:

- vrhunsku mešavinu  kafe Mokarico za pripremu pravog italijanskog espresa i kapućina   

profesionalne italijanske mašine za pranje posuđa Silanos    

-  i deterdžente za mašinsko pranje posuđa Winterhalter     

Mokarico espresso kafa

Mokarico kafa postoji još od 1936. godine i uvek su težili tome da ponude što bolji espresso.
Njihove mešavine su rezultat savršenog balansa između kiselosti, arome, ukusa i slatkoće, imaju zaokružen ukus, sa prijatnim notama kakaa, karamele i citrusa.
Sve mešavine se sastoje iz kombinacija Arabike i Robuste različitog porekla, tako da se odlikuju punim, intezivnim i začinjenim ukusom.

Ko bira kafu Mokarico, bira kvalitet pravog italijanskog espresa.

Sofisticirane kontrole prženja preko elektronskog nadgledanja temperature i vazdušnog hlađenja, garantuju jedan proizvod izvanrednog kvaliteta, koji se pakuje u specijalnu ambalažu, sa posebnim filterima koji ne dozvoljavaju ulazak spoljašnjeg vazduha.
Mokarico je član asocijacije koja se bavi promovisanjem kulture i kvaliteta kafe - S.C.A. Speciality Coffee Association. Takođe je jedan od osnivača I.N.E.I. – nacionalnog instituta italijanskog espresa (osnovan 1998. god.), od kog je dobila i zvanični sertifikat da su njihove mešavine namenjene pripremi Italijanskog espresa.
Poseduje i sertifikate ISO 9001, ISO 14001 (Zaštita živorne sredine) i Sa 8000 (Etika).

 

Silanos mašine za profesionalno pranje posuđa  

Silanos započinje svoju proizvodnju još 1964, kada počinju sa proizvodnjom prvih mašina za pranje čaša. Danas se mogu pohvaliti raširenom proizvodnjom različitih vrsta mašina, koje prolaze detaljne provere i testove vezane za sigurnost i funkcionalnost. Danas se mogu smatrati jednim od lidera u proizvodnji mašina na evropskom tržištu, sa stalnom tendencijom rasta. U poslednjih 10 godina proizveli su više od 200.000 uređaja.

Silanos mašine su napravljene tako da korisniku omoguće jednostavno i lako upravljanje. Takođe, sve su konstruisane tako da spajaju visoke performanse i malu potrošnju električne energije, vode i hemijskih proizvoda. Sve mašine prolaze detaljne provere i testove vezane za sigurnost i finkcionalnost. Od 2009.-te godine poseduju i sertifikat GS-TUV koji garantuje kvalitet

 

Winterhalter deterdženti za profesionalno pranje i ispiranje posuđa

Winterhalter ima višedecenijsko iskustvo u profesionalnom pranju posuđa. Kao specijalisti za pranje, imaju svoju laboratoriju, u kojoj pripremaju recepture sa najvećom efikasnošću - sredstva za pranje i sredstva za ispiranje za specijalne namene. Savršeno međusobno usklađena i pouzdana po pitanju čistoće i higijene. Hemijska sredstva za pranje, koja su u ponudi, dokazala su se u praksi kao visokoefikasna i ekonomična u potrošnji Winterhalter poseduje sertifikate – prema standardima DIN ISO 9001, 14001 i OHSAS 18001. Svi proizvodi odgovaraju najnovijim standardima sertifikata za optimalnu zaštitu na radu.

Winterhalter čuva resurse i štiti životnu sredinu i zdravlje. Proizvodi su visoko koncentrovani i sva pakovanja mogu da se ponovo koriste. Sirovine su potpuno biološki razgradive i asortiman sadrži proizvode sa izuzetno ekološkim svojstvima, koji npr. ne sadrže hlor i fosfate.