Preduzeće BENELS d.o.o. Vam nudi snabdevanje vrhunskom mešavinom kafe Mokarico za pripremu pravog italijanskog espresa i kapućina. U ponudi su i profesionalne italijanske mašine za pranje posuđa Silanos, kao i deterdženti za mašinsko pranje posuđa Winterhalter.

Mokarico kafa je jedinstvena mešavina koju karakteriše skladan odnos slatkog i kiselog, vrlo je aromatična,dobrog ukusa i mirisa. Naravno, kafu prati i odgovarajući reklamni materijal sa logom Mokarico. 

Silanos započinje svoju proizvodnju još 1964, kada počinju sa proizvodnjom prvih mašina za pranje čaša. Danas se mogu pohvaliti raširenom proizvodnjom različitih vrsta mašina, koje prolaze detaljne provere i testove vezane za sigurnost i funkcionalnost.

Danas se mogu smatrati jednim od lidera u proizvodnji mašina na evropskom tržištu, sa stalnom tendencijom rasta. U poslednjih 10 godina proizveli su više od 200.000 uređaja.

Silanos mašine su napravljene tako da korisniku omoguće jednostavno i lako upravljanje. Takođe, sve su konstruisane tako da spajaju visoke performanse i malu potrošnju električne energije, vode i hemijskih proizvoda. Sve mašine prolaze detaljne provere i testove vezane za sigurnost i finkcionalnost. Od 2009.-te godine poseduju i sertifikat GS-TUV koji garantuje kvalitet. 

Pored toga, u ponudi se nalaze deterdženti i sredstva za pranje i ispiranje Winterhalter, za ostvarivanje optimalnih rezultata u održavanju kuhinjske higijene.